Gratis Ebook coaching levensgebeurtenissen NIVdt

E-Books

E-books

Via deze pagina kun je direct de mooiste gratis e-books downloaden. Alle e-books zijn geschreven door toegepast psycholoog en levensgeluk coach Monique Korpershoek. Je kunt hier de volgende ebooks downloaden:

Levensloopstress, en nu? : Op een gegeven moment zijn er veel gebeurtenissen in je leven die samenkomen. Die grote veranderingen met zich meebrengen, zoals een huwelijk, een geboorte, samenwonen, mantelzorgen voor je ouders, het overlijden van een dierbare, ontslag. Dit zijn gebeurtenissen die je leven op zijn kop zetten. Gebeurtenissen die ervoor zorgen dat wat je deed niet meer werkt. Als je met zo’n levens veranderende gebeurtenis je leven blijft leven zoals je deed, dan krijg je meer stress en ligt een burn-out op de loer. In dit ebook krijg je tips en inzichten hoe je hiermee om kunt gaan.
Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, dus…… je kunt er maar beter goed in worden!

Nee-zeggen, hoe doe je dat? : In de peuterpuberteit kunnen we het heel goed, nee-zeggen. In deze periode oefenen we hier dagelijks in. In de peuterpubertijd ontdekken we dat we een eigen individu zijn. Door nee te zeggen laten we zien dat we onafhankelijk zijn. Tijdens deze periode hebben we nee-zeggen jaren geoefend en opeens blijken we het verleerd te zijn. Hoe komt dat? Willen we niet meer onafhankelijk zijn? Willen we bij een groep horen? Is dat de reden dat we ons conformeren aan anderen? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat het op latere leeftijd een issue wordt. Nee-zeggen wordt moeilijk. Maar het is belangrijk dat je het wel doet, zodat je je eigen koers blijft varen. Nee-zeggen levert je ook tijdswinst op. Je hebt maar 24 uur in een dag en als je op alle vragen die je per dag krijgt “ja” antwoordt, houd je weinig tijd over voor dingen die je graag wilt doen. Om de doelen te behalen die je graag wilt halen. En om de waarden na te streven die jij belangrijk vindt in het leven.

 

Ontvang een gratis e-book met tips

[mailpoet_form id="1"]